Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014

Πρώτη μέρα στο σχολείο ! !

Καλησπέρα καλησπέρα !
Επιτέλους γυρίσαμε απο τις διακοπές μας και ακόμη προσπαθούμε να συντονιστούμε . Η παρατεταμένη καλοκαιρία απο τη μια και η ξαφνική κακοκαιρία απο την άλλη . . . Ευτυχώς όσο κράτησαν οι διακοπές μας είχε υπέροχο καιρό , αλλά με το που γυρίσαμε . . . Φθινόπωρο κανονικότατα . Ξεκίνησε και η Έλενά μου σχολείο και αμέσως βρήκα την ευκαιρία να φτιάξω κάτι για τη δασκάλα μας .  Πρώτη μέρα στο σχολείο  ( με τα σχετικά δάκρυα φυσικά της Έλενας  ) με μια μικρή μας καθυστέρηση χε χε ! Ένα σημειωματάριο λοιπόν για την κυρία Μαριάννα ,  τη δασκάλα της  κόρης μου  στον παιδικό και μια κούπα για να πίνει το καφεδάκι της και να χαλαρώνει , όταν τα ζουζούνια μας την τρελαίνουν  . Κάτι πολύ γρήγορο και απλό .
 Η κούπα συνοδευόταν κι απο τσάϊ με φρούτα του δάσους και εξωτικές μυρωδιές ( επιλογή του μπαμπά μας).
 Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο . . .
 Λεπτομέρειες μέσα ..

 Και ένα δεύτερο σημειωματάριο πάλι δωράκι στην παιδίατρο των παιδιών μας , που με τόσο υπομονή και αγάπη μας εξυπηρετεί πάντα . . .
 Αυτή η συλλογή χαρτιών της 45 graphics  είναι τέλεια και την λάτρεψα . Αλλά  μάλλον το καταλάβατε
 Και μερικά κοντινά . . .


Αυτά λοιπόν για απόψε μετά την επιστροφή μας . Καλό χειμώνα και επίσημα σε όλους και καλή δύναμη σωματική και πνευματική .Θα τη χρειαστούμε .

1 σχόλιο:

  1. Γλυκύτατα τα δωράκια, Ειρήνη μου!!!!!!!!!!! Με το καλο να τα χαρούν η δασκάλα και η παιδίατρος σας!!! Ελπίζω να σε δούμε κι από κοντά το συντομότερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν ... καλύτερη !Ευχαριστώ για το χρόνο σας .

Your sweet commets, makes my day...Thank you for your time !