Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Sunshine tag και μια καρτούλα γεννεθλίων .

 Καλησπέρα φίλοι μου ! Με αφορμή την πρόκληση του  SCRAP  N  PIECES  ( sunshine ήταν το θέμα αυτού του μήνα και η χρωματική παλέτα στο κίτρινο )  έφτιαξα ένα tag  μιας και αυτό προλαβαίνω απο τις προεταοιμασίες για τον ερχομό του μπέμπη μας . Αυτό μου επιτρέπει και η κοιλούμπα που δυσκολεύομαι πια και το trimmer  να χειριστώ  . . .Κορίτσια νομίζω πως θα είναι και η τελευταία μου συμμετοχή  , μιας και αρχές του άλλου μήνα γεννώ . Καλή συνέχεια σε όλες και καλές δημιουργίες . Να πώ και καλό καλοκαίρι ;  Χμμμμμμμμμμ


 With this tag, i participate in OUR CREATIVE CORNER challenge, about orange colour in this flaming June!


Και μια καρτούλα γεννεθλίων ,  για την αγαπημένη φίλη της κόρης μου ,  την  Μαριάννα  , που είχε τα γεννέθλιά της στις 21 Μαίου και χθές έκανε το πάρτυ της. Να είσαι πολύχρονη κουκλίτσα μου !





 Αυτά για τώρα !Σύντομα θα ανεβάσω τις κατασκευές μου για το μαιευτήριο,  για τον ερχομό του γιού μας ! Καλό βράδυ . . .





12 σχόλια:

  1. These are both such lovely creations! I love how elegant and sophisticated your tag is and how you used sunshine as your theme. Gorgeous textures and I love all of the elements you combined! I also liked how your birthday card turned out. The giraffe is adorable and I liked how you incorporated a polka dot theme. Two wonderful projects and I'm so glad you shared your talents with us here at the Simon Says Stamp Monday Challenge Blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thank you for your lovely comment ! I love your work too and you are such an inspiration to all of us.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχω λόγια...το ταγκ σου είναι πραγματικά ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Μπράβο σου Ειρήνη και ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φοβερό το ταγκ σου Ειρήνη!!!μου αρεσε πολύ ο συνδυασμός των τεχνικών που χρησιμοποίησες!!!σε ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου στο SCRAP'S N'PIECES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το καλό Ειρήνη μου να έρθει το αγοράκι σου, εύχομαι να πάνε όλα πολύ πολύ καλά και να γυρίσεις σπίτι με ένα μπέμπη όμορφο, ήρεμο και πολύυυυυυ υπναρα για να μη σε ξυπνάει τα βράδυα !
    Το tag σου είναι απίθανο, ίσως απο τα καλύτερα σου !! Μπραβο σου, και το έκανες και με την κοιλιά μέχρι πέρα !! Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ ομορφο το ταγκ σου!! με πολλες τεχνικες απο οτι βλεπω και χρωματα ταιριαστα που το πλαισιωνουν!ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη σου και καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελεια και τα δυο!μου αρεσε πολυ η κυψελη σου στο ταγκ και η καμηλοπαρδαλιτσα μου εκλεψε την καρδια!!
    με το καλο να γεννησεις κουκλα μου τον αγοραρο και ελπιζω να σε δουμε απο κοντα πριν γινει αυτο!φιλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστώ κορίτσια μου για τα γλυκά σας σχόλια ! Καλή συνέχεια σε όλες και να ξέρετε πως είστε πηγή έμπνευσης και για μένα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειρήνη μου με το καλό να το δεχτείς το μωρουλίνι σου!
    Το πόσο μου αρεσε το tag με το παλιαωμενο οντουλε απο πίσω δεν λεγεται ! Τελεια ιδέα! Ευχαριστούμε που επαιξες μαζί μας στο SnP!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχο ταγκ πραγματικά, κ μονο οτι προσπαθησες να συμμετέχεις ενώ περιμένεις το μπεμπέ σου με συγκινεί πολυ! Με το καλό να το υποδεχτείς το αντράκι σου, πολλά ευχαριστώ για την συμμετοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Wonderful project, love it and great colours! Thanks so much for adding it to our challenge at Our Creative Corner!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Goodness me! Not sure how I missed you out but please accept my apologies! What a lovely piece of art you have created with lots of layers and those beautiful orange tones. Thanks so much for joining us at Our Creative Corner this month.
    Julia x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν ... καλύτερη !Ευχαριστώ για το χρόνο σας .

Your sweet commets, makes my day...Thank you for your time !