Σάββατο 12 Απριλίου 2014

You are me favourite treasure !

Καλησπέρα φίλοι και φίλες !Μια γρήγορη ανάρτηση πρίν τις γιορτές πρίν να βαρύνουμε απο το αρνάκι και το κοκορετσάκι χε χε !Ένα lay out (το 2ο μου για την ακρίβεια)αν και δεν το  έχω ακόμη με αυτές τις συνθέσεις . . .Μάλλον τις φοβάμαι θα έλεγα, για το είδος του αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει η μικρή μου προσπάθεια με την μεγάλη μου αδυναμία..Την κορούλα μου την Έλενα..Καλές γιορτές σε όλους και Καλή Ανάσταση!
Με αυτή τη σύνθεση θα πάρω μέρος στο Scrap n pieces challenge με θέμα το treasures  και  στο COLORFOUL CREATIONS  και το παρακάτω σκέτς.
     





 

14 σχόλια:

  1. such a precious layout! you did wonders with our sketch. Thanks for playing at CC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και όμως είναι πολύ όμορφη και κακός δεν έχεις κάνει παραπάνω!!!ταιριαστά χρώματα, όμορφο στήσιμο,όλα τέλεια!!!μπράβο Ειρήνη και καλή επιτυχία!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. So sweet! Thank you for playing with us at Colourful Creations!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειρήνη μου μπράβο !! Μπορεί να τις φοβάσαι τις συνθέσεις αλλα απο οτι βλέπω καθόλου δεν θα έπρεπε !! Πολύ ωραία δουλειά με τα διακοσμητικά, χαριτωμένη η φωτογραφία, όμορφα παστέλ χρωματάκια....πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα !! Ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο Scraps n Pieces και χαίρομαι που το θέμα μας σε προέτρεψε να φτιάξεις κάτι τόσο ωραίο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια..Μου δίνεται θάρρος να συνεχίσω τα lay out... Και ο Θεός βοηθός...χι χι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν αυτη ειναι η δεύτερη συνθεση σου τότε ανυπομονω να δω της επόμενες! Ευχαριστούμε για τη συμμετοχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. beautiful layout! Thanks for sharing it with us at Colorful Creations.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. So very beautiful!!
    Thanks for joining us at Colorful Creations :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειρήνη πραγματικά εαν δεν το έγραφες οτι είναι μόνο η δεύτερη σου προσπάθεια δεν θα το έλεγα με τίποτα! είναι πολύ πολύ όμορφη, τα χρώματα, τα διακοσμητικά σου..όλα τέλεια συνδυασμένα! Μπράβο σου και ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας αυτόν τον μήνα, ελπίζοντας να σε βλέπουμε κάθε μήνα!
    Καλό Πάσχα να έχετε και με το καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μια γλυκα και η μπουμπου σου και η σελιδα!!!θελουμε κι αλλες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δευτερη προσπαθεια???απιστευτο!!! κ ομως δεν υπαρχει κατι που να το φανερωνει στη συνθεση σου! ειναι πολυ ομορφη και δενουν υπεροχα τα χρωματα σου με τη φωτογραφια! ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. υπεροχη σελιδα !!! εκανες θαυματα με το σκετς μας !!! ευχαριστουμε που επαιξες μαζι μας στο Colorful Creations !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φανταστική η σελίδα σου μα και η φωτογραφία!
    Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας στο CC!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν ... καλύτερη !Ευχαριστώ για το χρόνο σας .

Your sweet commets, makes my day...Thank you for your time !