Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

New baby tag.









Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και καλή χρονία έστω και καθυστερημένα!!
Πρώτη ανάρτηση γι'αυτή τη χρονιά,μετά απο πολύ μεγάλο διάστημα,μιάς και η εγκυμοσύνη μου με έφερε πολύ πίσω.Έπρεπε να μείνω στο κρεβάτι για ένα χρονικό διάστημα και φυσικά δεν έπιανα απο κατασκευές τίποτα.Όμως ένα καινούργιο blog μου έδωσε αφορμή να ξεκινήσω πάλι,με κάτι μικρό βέβαια για το καινούργιο ξεκίνημα.

Το  http://www.scrapsnpiecesgr.blogspot.gr/  μόλις γεννήθηκε!!

Έφτιαξα ένα μικρό tag  για τα γεννητούρια!!Να μας ζήσεις λοιπόν και εύχομαι καλές δημιουργίες και καλές αναρτήσεις σε όλους μας!!Καλή αρχή απο βάθος καρδιάς!

Τώρα όσων αφορά το tag, έχω κάνει , κρακελέ(οι φωτό δεν είναι τόσο καλές),έφτιαξα λουλουδάκια,παλαίωσα τα χαρτιά,έβαλα gesso, πουπουλο-πέρλες-έτοιμο!Εγκαινίασα και το καινούργιο μου big shot και τρελάθηκα!!
Καλή αρχή!!

9 σχόλια:

  1. Αχ τι γλυκό που έφτιαξες κάτι για το "νεογέννητο" μας!!! Να χαίρεσαι κι εσύ την κορούλα σου Ρένα :)

    Χαίρομαι πολύ που η πρώτη σου κατασκευή ήταν με αφορμή το δικό μας μωρό! έπαιξες με πολλά mediums και υλικά μπράβο σου!!!! Και θυμάμαι κι εγώ πως χοροπήδαγα σαν μουρλή όταν είχε έρθει το big shot! χιχιχι όλες τρελές έιμαστε τελικά!

    Σ' ευχαριστούμε πάρα πολύ που έπαιξες μαζί μας και ελπίζουμε να σε βλέπουμε κάθε μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειρήνη μου καλωσήρθες στην παρέα μας !! Τι πιο ωραίο απο το να φτιάχνεις πράγματα για την οικογένεια σου, και τώρα ειδικά με το μωράκι σου θα έχεις πολύ υλικό για να δημιουργείς! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!
    Εκανες μια καλή επιστροφή με το tag σου, πολύ όμορφα λουλούδια και λαμπερές λεπτομέρειες!! Μπράβο σου!
    Σε ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχη σου στο scraps n pieces challenge blog!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειρήνη να σου ζήσει η μικρούλα σου! Γερή και τυχερή να είναι!
    Το ταγκ σου γεμάτο τεχνικές, λουλούδια και φοβερές λεπτομέρειες ( τα γκλιτεράτα γραμματάκια σου σούπερ!)...μου αρέσει πολύ και σε ευχαριστουμε πολύ που έπαιξες μαζί μας σε αυτήν την πρώτη μας πρόκληση! Ελπίζουμε να σε δούμε και τον επόμενο μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειρήνη να σου ζησει η κορούλα σου! Το ταγκ σου ειναι πολυ γλυκο και με ρετρό ύφος γεμάτο λεπτομέρειες και τεχνικές! Σε ευχαριστούμε που επαιξες μαζι μας και περιμένουμε να σε δουμε και τον επόμενο μήνα!
    Και καλορίζικο το big shot! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα Ειρήνη! Κατ αρχην να σου ζησει το μωρακι σου! Μου αρεσει πολυ το tag που εφτιαξες, ειδικά το παλαιομενο background κ τα λουλουδια με τις πέρλες που ταιριαζουν ακριβως με το υφος που διάλεξες, ρομαντικό, γλυκο, απαλα χρώματα οτι πρεπει για μωράκι. Ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα καλά σας λόγια!!Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο καινούργια στο χόμπυ και τα λόγια σας με ενθαρρύνουν να συνεχίσω δυναμικά.Καλές δημιουργίες και πολύ όρεξη και φαντασία σας εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειρήνη μου πολύ χαίρομαι για όλα τα καινούργια σου. Καινούργιο μωράκι, καινούργιο χόμπυ, καινούργιο big shot. Σου ευχομαι να δημιουργείς πάντα με την καρδιά σου και πάντα χαρούμενη όπως είσαι τώρα. Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας και περιμενουμε να βλέπουμε κάθε μήνα δημιουργίες σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειρήνη μου, πόσο χαίρομαι που βλέπω πάλι δημιουργίες σου!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή σου, που είναι γεμάτη θετική ενέργεια, αγάπη και τρυφεροτητα! Με το καλό να έρθει και το δικό σας μωράκι στον κόσμο!! Φιλιά και ελπίζω να σε δούμε από κοντά σύντομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας Ειρήνη!! Περιμένουμε κάθε μήνα να σε έχουμε κοντά μας ! τι όμορφο που έφτιαξες κάτι για το μωράκι σου! Η αγάπη σου γι 'αυτό νομίζω έχει αποτυπωθεί στη δημιουργία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλιά σας με κάνουν ... καλύτερη !Ευχαριστώ για το χρόνο σας .

Your sweet commets, makes my day...Thank you for your time !