Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

U and Me σύνθεση και μια κάρτα γεννεθλίων .

Καλησπέρα σε όλους ! Πρίν λίγες μέρες βρεθήκαμε μια ωραία παρέα και ήπιαμε ζεστό καφεδάκι  και δημιουργήσαμε ( ή  τουλάχιστον προσπαθήσαμε με το κους κους χε χε ) η κάθε μια και κάτι διαφορετικό και ωραίο. Πιο πολύ ευχαριστηθήκαμε την παρεούλα και την ανταλλαγή απόψεων.
Εγώ με τη σειρά μου έφτιαξα μια σύνθεση με μια αγαπημένη μου φωτογραφία της κορούλας και του άνδρα μου.Μια απο τις λίγες φωτό που πρωταγωνιστεί , μιάς και συνήθως είναι ο φωτογράφος και το μοντέλο μας η Έλενα.
Ευχαριστώ και τα κορίτσια για τις συμβουλές τους και την γνώμη τους ,που έβαλαν κι αυτές το χεράκι τους !





 With this lay out  , i participate in Simon monday Challenge (5 elements),paper gesso,heat embossing,stamps,cluster of 5 flowers

and also in colorful creation

April 15 Sketch Challenge



          







 Και μια καρτούλα του 5λεπτου για γενέθλια εξπρές που μου προέκυψαν . . .

Καλό βράδυ σε όλους . . .

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Λαμπάδες κουκουβάγια .

Καλησπέρα σας και Χρόνια πολλά ! Έτσι θα σας άφηνα βρέ φέτος ;  Χωρίς λαμπαδούλες ; Όχι βέβαια  .  . . Με την κοιλιά να φουσκώνει συνεχώς ( σαν την κουνέλα αισθάνομαι κι εγώ Πασχαλιάτικα ουφ ) και την βοήθεια του  big shot  έφτιαξα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα λαμπάδες με μπρελόκ κουκουβάγια . . . Μάλλον επειδή με ξέχασε ο νονός μου πολύ νωρίς έχω την τάση κάθε Πάσχα να μοιράζω λαμπαδούλες σαν άλλη νονά !


 Γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη . . . Μήπως δυο κουκουβάγιες κάνουν κάτι ;
Χρόνια Πολλά και πάλι σε όλους με υγεία και ευλογία.Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση !Και για όσους θα φύγουμε για διακοπές καλό ταξίδι και κυρίως καλή επιστροφή . . .

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

You are me favourite treasure !

Καλησπέρα φίλοι και φίλες !Μια γρήγορη ανάρτηση πρίν τις γιορτές πρίν να βαρύνουμε απο το αρνάκι και το κοκορετσάκι χε χε !Ένα lay out (το 2ο μου για την ακρίβεια)αν και δεν το  έχω ακόμη με αυτές τις συνθέσεις . . .Μάλλον τις φοβάμαι θα έλεγα, για το είδος του αποτελέσματος. Εν πάση περιπτώσει η μικρή μου προσπάθεια με την μεγάλη μου αδυναμία..Την κορούλα μου την Έλενα..Καλές γιορτές σε όλους και Καλή Ανάσταση!
Με αυτή τη σύνθεση θα πάρω μέρος στο Scrap n pieces challenge με θέμα το treasures  και  στο COLORFOUL CREATIONS  και το παρακάτω σκέτς.